Grillowana cukinia z białym serem i kwiatami cukinii
Need a bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Grillowana cukinia z białym serem i kwiatami cukinii może być super przepis, aby spróbować. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pod ręką ser, sok z cytryny, cukinię i kilka innych składników, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Nadziewane Kwiaty Cukinii, Smażone kwiaty cukinii, oraz Nadziewane Kwiaty Cukinii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na grubej patelni grillowej. Grillować paski cukinii, około 1 minuty z każdej strony, aż tylko złoty kolor.
Wyjąć i ostudzić. Może być konieczne, aby zrobić to w partiach.
Ugotowaną cukinię umieścić w dużej misce, dodać kwiaty cukinii, pokruszyć w serze i doprawić do smaku.
Wymieszaj sok z cytryny, pozostałą oliwę z oliwek i nasiona Nigelli w małej misce.
Skropić cukinię, kwiaty i ser, wrzucić delikatnie i podawać natychmiast.