Grillowana cebula balsamiczna z chutneyem ananasowym

Grillowana cebula balsamiczna z chutneyem ananasowym może być tylko przystawką, której szukasz. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 144 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka octu balsamicznego, ananasa w soku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 39%. Podobne przepisy to Wewnątrz Grillowany ser z chutneyem figowym i karmelizowaną cebulą, Grillowany ser z cebulą balsamiczną, oraz Grillowane steki z cebulą balsamiczną.
Instrukcje
Cebulę obrać i pokroić na 4 plasterki.
Umieść plasterki cebuli w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 x 2 cale pokrytym natryskiem do gotowania. Pokrywa i kuchenka mikrofalowa na wysokości 5 minut.
Podczas gdy cebula gotuje, połączyć chutney i ananasa; dobrze wymieszać. Odstawić.
Usuń plasterki cebuli z naczynia i umieść w jednej warstwie na 2 dużych kawałkach folii aluminiowej pokrytej sprayem do gotowania.
Pokrój plastry cebuli równomiernie połową octu; zawiń szczelnie w folię aluminiową.
Umieścić opakowania foliowe, szew boki w dół, na stojaku grill na średnio gorące węgle (350 do 400). Grill, zadaszony, 10 minut; obróć Pakiety. Otwórz paczki i równomiernie posmaruj plastry cebuli pozostałym octem. Top każdy plaster z 1 łyżką mieszanki chutney. Luźno zawijać plastry; grill 5 dodatkowe minuty lub aż cebula jest szkliwiona i chrupiące-przetargu.