Grillowana Brzoskwiniowa Whiskey Sour
Grillowana brzoskwiniowa Whiskey Sour może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 444 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wiele osób robiło ten przepis, a 2729 powiedziałoby, że trafił w sedno. Idź do sklepu i odebrać olej, tamaryndowca soda, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, Spiced Whiskey Sour-homemade sour mix, oraz Whiskey Sour.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim-wysokim.
Połówki brzoskwini posmarować olejem i ułożyć na grillu ścięte boki. Grilluj, obracając od czasu do czasu, aż owoce będą miękkie i zwęglone na brzegach, ale nie rozpadną się, 5 do 8 minut.
Przenieść do deski do krojenia i ostudzić.
Usuń i wyrzuć skórki brzoskwini, grubo posiekaj owoce i przenieś do małego dzbanka.
Dodaj sok z cytryny do mieszanki brzoskwini. Mieszaj, aż owoce zostaną całkowicie rozbite na szorstki puree (lub puree za pomocą blendera zanurzeniowego).
Dodaj bourbon i szklankę kostek lodu i mieszaj do wymieszania.
Aby służyć, podzielić mieszaninę między 4 szklanki wypełnione lodem. Dopełnij każdą szklankę sodą z tamaryndowca, podawaj z plasterkiem cytryny.