Grillady i sos na kaszy
Przepis Grillady i sos na kaszy jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 397 kalorii. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, bazylii, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kasze i Grillady, Grillady i kasze, oraz Grillady i kasze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Stek posypać solą i 1 łyżeczką czarnego pieprzu.
Dodaj jedną trzecią steku na patelni; gotować 45 sekund z każdej strony.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałym stekiem.
Dodaj pozostałe 2 łyżeczki oleju do patelni.
Dodaj białą cebulę, seler, papryka, i czosnek; podsmażyć 3 protokół lub aż warzywa będą miękkie.
Posypać warzywa mąką i dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, sos pomidorowy i oliwki; dobrze wymieszać, aby połączyć.
Dodaj bulion; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Dodaj pozostałą 1 łyżeczkę czarnego pieprzu, bazylii, tymianku i ostrego sosu paprykowego.
Powrót stek na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż stek będzie miękki. Wymieszać z zieloną cebulą i pietruszką.