Grillady Cielęce Wolno Gotowane
Need a dairy free main course? Grillades cielęciny wolno gotowane może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 697 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.7 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz tabasco, liść laurowy, ramię cielęciny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cielęcina wolno gotowana z warzywami zimowymi, Peposo-Wolno Gotowany, Pieprzny Gulasz Cielęcy, oraz 85 Wolno Gotowanych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety cielęce doprawić solą i pieprzem.
Mąkę wymieszać z przyprawami kreolskimi w średniej misce. Zagrzebać kotlety w przyprawionej mące i strząsnąć nadmiar. Rezerwa łyżkę mąki sezonowanej.
Roztopić tłuszcz boczku na dużej patelni na dużym ogniu. Smażyć kotlety, kilka na raz, aż z obu stron będą złociste. Uważaj, aby nie przepełnić patelni.
Usuń kotlety z patelni i nadal gotować w partiach, aż wszystkie cielęcina została rumiana. Odstaw cielęcinę na bok, podczas gdy nadal robisz SOS.
Zmniejszyć ogień do średniej wysokości, dodać cebulę do tej samej patelni, i gotować, mieszając drewnianą łyżką, aż będą głęboki kolor mahoń, o 20 protokół.
Dodaj seler, paprykę i czosnek, zmniejsz ogień do umiarkowanego i kontynuuj gotowanie, często mieszając, przez około 5 minut.
Posypać 1 łyżka reserved przyprawionej mąki na patelni i wymieszać, aby wymieszać z warzywami.
Zwiększyć ogień do wysokiej, mieszać w pomidory i bulion cielęcy, i gotować, aż dojdzie do wrzenia. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i wymieszać tymianek, płatki pieprzu, liść laurowy, i Worcestershire do warzyw.
Dodać kotlety cielęce, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż cielęcina jest przetarg widłowy, o 45 protokół.
Doprawić solą, pieprzem i Tabasco, a następnie dodać zieloną cebulę.
Podawać na kremowej kaszy serowej Jalapeño.
Przedruk za zgodą mojego Nowego Orleanu: książka kucharska, John Besh., © Wrzesień 2009 Andrews McMeel Publishing