Grill węglowy - pieczony indyk z ziołowym masłem musztardowym

Grill węglowy - pieczony indyk z ziołowym masłem musztardowym
Grill węglowy-pieczony indyk z ziołowym masłem musztardowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 546 kalorii, 61g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, rozmaryn, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grill - pieczony indyk z ziołowym masłem musztardowym, Szałwia i tymianek wędzony indyk na grillu węglowym, oraz Grill-pieczone zioła-potarte piersi indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrębki moczyć w ciepłej wodzie przez co najmniej 20 minut lub kawałki co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
1
Wyjmij kratownicę z indyka i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
2
Usuń szyję, ogon i podroby z jamy; Zapisz na sos, jeśli chcesz. Wypłukać ptaka wewnątrz i na zewnątrz i osuszyć. Pamiętaj, aby umyć umywalkę mydłem antybakteryjnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
3
Pozostałe składniki przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ustawić grill węglowy dla pośredniego średniego i niskiego ciepła( 300 do 325): Światło 50 brykietów w rozruszniku kominowym. Otwórz dolne otwory wentylacyjne grilla w pełni i zamknij otwory wentylacyjne pokrywy w połowie. Gdy węgle są nakrapiane popiołem, około 20 minut, umieść aluminiową patelnię ociekową (co najmniej tak dużą jak indyk) w środku firegrate. Węgle bankowe po obu stronach patelni, piętrując je najwyżej o ściany grilla. Zadaniem patelni jest powstrzymanie węgli przed opadaniem w kierunku środka, pod indykiem. Przykryć grill i niech węgiel pali się do średniej-niskiej. Sprawdź temperaturę podczas pieczenia; jeśli to konieczne, dodaj 5 więcej brykietów do każdego Kopca około co 30 do 45 minut, aby utrzymać stałą temperaturę na poziomie 300 do 32
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
5
Tymczasem rozłóż około 2 łyżki. masło ziołowe we wnętrzu głównej jamy. Zaczynając od końca piersi, rozluźnij skórę, pracując aż po nogi, jeśli możesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Resztę masła rozprowadź pod skórą i na wierzchu nóg, ud i na końcu piersi. Poklepać ptaka, aby wyrównać grudki i równomiernie rozprowadzić masło. Owiń końcówki skrzydeł i końcówki pałeczek folią, aby nie char.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Spuścić połowę zrębków lub kawałków drewna.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
8
Posypać równomiernie węglami. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu z klapami na zawiasach ustawionymi nad węglami, aby ułatwić ich uzupełnianie. Ilekroć podczas gotowania spadnie poniżej 300, dodaj około 5 brykietów do każdego stosu węgli.
9
Olej płytkie, ale solidny stojak do grillowania i umieścić indyka na nim, piersi bok do góry. Ustaw stojak na obramowanej patelni do pieczenia wystarczająco dużej, aby ją utrzymać; następnie Ustaw patelnię z indykiem nad pośrednią powierzchnią ciepła (wyrównaną z aluminiową patelnią). Włóż termometr cyfrowy w kształcie przewodu przez najgrubszą część piersi, aż dotknie kości. Ułóż przewód na pośrednim obszarze ciepła. Cover grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
10
Grilluj-piecz indyka przez około 1 godzinę, przyciemniając go folią, gdy zacznie się ściemniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Odcedzić Pozostałe zrębki lub kawałki drewna i dodać do ognia jak wcześniej. Grill - pieczony indyk, aż termometr zarejestruje 165, 2 do 3 godzin więcej. Użyj termometru natychmiastowego odczytu, aby dwukrotnie sprawdzić temperaturę po drugiej stronie piersi i zmierzyć temperaturę w stawie uda (gdzie uda spotykają się z ciałem); tutaj powinno być 17
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
FrytkiFrytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
12
Podnieś patelnię do pieczenia z indykiem z grilla. Wskazówka indyka przez jeden koniec grillowania rack Tak soki uruchomić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
13
Przełożyć indyka na półmisek; zapisać soki na patelni do sosu, lub po prostu odcedzić soki, łyżka tłuszczu, i podawać je tak, jak jest.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
14
Niech Turcja odpocząć w ciepłym miejscu 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
15
Udekoruj dodatkowymi gałązkami ziół, jeśli chcesz i przynieś do stołu do rzeźbienia.
16
* Użyj wiórów lub kawałków drewna, aby nadać indykowi delikatnie dymny smak. Ulubione lasy aidella dla indyka to lasy owocowe, takie jak jabłko, wiśnia lub brzoskwinia; znajdziesz je w sklepach z zaopatrzeniem w domu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Cała TurcjaCała Turcja
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
FrytkiFrytki
OwoceOwoce
BrzoskwiniaBrzoskwinia
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia26
Magazyn