Grill Cheeseburger Pizza

Grill Cheeseburger Pizza
Grill Cheeseburger Pizzan jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.01 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, ogórek koperkowy, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ogórek koperkowy, można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pizza z grilla: Elvis Pizza (Restauracja włoska Coletta), Pizza Cheeseburger, oraz Pizza Cheeseburger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji; Rozgrzej piekarnik do 232°. spryskaj 12-calową patelnię do pizzy sprayem do gotowania. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie gotowane;odcedzić. Wymieszać w 1/2 szklanki sosu barbecue; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, bardzo gorącą wodą i olejem, aż ciasto uformuje się; energicznie pokonać 20 uderzeń łyżką. Używając palców zanurzonych w mieszance Bisquick, naciśnij ciasto na patelni do pizzy; szczypta krawędzi, aby utworzyć 1/2-calowy obręcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PizzyPatelnia Do Pizzy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozłóż pozostały 1 szklanka sosu barbecue na skórce. Top z mieszanki wołowiny i plastry ogórków kiszonych. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
SerSer
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
WołowinaWołowina
4
Piec 12 do 15 minut lub aż skorupa jest brązowy i ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn