Greens and Sherry Vinaigrette

Greens and Sherry Vinaigrette
Greens and Sherry Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap napój. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ocet sherry, warzywa sałatkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta jabłkowa z rozrzuconymi zieleniami, kandyzowanymi orzechami włoskimi i Sherry Vinaigrette, Wilted Greens z ciepłym Sherry Vingaigrette, oraz Sherry-glazurowany łosoś z zielenią Collard.

Instrukcje

1
Połączyć ocet, oliwa z oliwek, musztarda Dijon, sól, i pieprz w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Dodaj mieszane warzywa sałatkowe; wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn