Greckie Hamburgery Z Łososiem
Greckie hamburgery z łososiem to pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 32G białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka soli koszernej, bułki ciabatta, panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Greckie hamburgery z kurczaka {z marynowaną czerwoną cebulą i sosem jogurtowym}, Hamburgery z łososiem z koperkiem i Old Bay (i wygraj rok na dziko złowionego łososia!), oraz My Big Fat Greek Burgers.
Instrukcje
W misce robota kuchennego, pulse łososia, panko, i białka jaj, aż łosoś jest drobno posiekane.
Formować łososia na 4 (4-calowe) paszteciki; doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej; gotować, obracając raz, aż hamburgery są po prostu gotowane przez (5-7 minut na stronę).
Podawać z pożądanymi dodatkami i bułkami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.