Grecka wołowina i Orzo (lżejsze ) mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz konserwy pomidorów, łodygi selera, jogurt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Podobne przepisy to Grecka wołowina i Orzo (Zapalniczka ), Lżejszy Grecki Jogurt Ranch Dip, oraz Lżejszy Gulasz Wołowy.
Instrukcje
1
W 10-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę na średnim ogniu o 6 protokół, często mieszając, aż brązowy; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 12 minut, często mieszając, aż ciecz zostanie wchłonięta i makaron będzie miękki.