Grecka Pizza bakłażan, pomidor i Feta

Grecka Pizza bakłażan, pomidor i Feta
Grecki bakłażan, pomidor i Pizza Feta może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dość drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, Bazyl, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Grecka Pizza z fetą, Pizza z grilla z bakłażanem, pomidorami i fetą, oraz Bakłażan & Feta Płaski Chleb Pizza.

Instrukcje

1
Pierwsze 6 składników wymieszać i odstawić.
2
Pokrój bakłażana w poprzek na plastry o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
3
Umyj obie strony równomiernie olejem i umieść na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Broil 2 minut z każdej strony lub do lekko rumiane.
5
Ułóż bakłażana równomiernie na skórce pizzy; top z mieszaniną pomidorową i posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
6
Piec w temperaturze 450 przez 8 do 10 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podawać natychmiast.
8
* 1 duży pomidor, posiekany i posiekany, można zastąpić pomidorami winogronowymi; 4 rundy chleba pita lub 1 bochenek chleba francuskiego mogą być zastąpione skorupą pizzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
Chleb FrancuskiChleb Francuski
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Kombinacja 2Kombinacja 2
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn