Grecka fasolka szparagowa
Grecka fasolka szparagowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 34 kalorie. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Mieszanka cebuli, papryka, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Grecka Fasolka Szparagowa, Grecka Fasolka Szparagowa, oraz Duszona zielona fasola po grecku.
Instrukcje
Fasolę umieścić w rondlu i zalać wodą; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 3-4 minuty lub do chrupiącej-miękkiej; odcedzić.
Na małej patelni, podsmażyć cebulę na oleju przez 3 protokół.
Dodać fasolę; saute przez 5 minut lub do miękkości. Zmniejszyć ciepło.
Dodaj pomidora, oregano, sól i pieprz; cool 1 minut dłużej lub aż do ogrzania przez.