Granola Jennifer

Granola Jennifer
Need a bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Granola Jennifer może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 285 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 109 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Mieszanka nasion słonecznika, wody, ekstraktu waniliowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Podstępne ciasto czekoladowe Jennifer bez Muu, Sałatka z makaronem krabowym Jennifer, oraz Jennifer ' s Iced Sugar Cookies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszać owies, kiełki pszenicy, Mączka z nasion lnu, brązowy cukier, nasiona słonecznika, pekan, migdały, cynamon i sól. W osobnej misce ubij razem olej, miód, wanilię i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona SłonecznikaNasiona Słonecznika
Siemię Lniane MieloneSiemię Lniane Mielone
RamięRamię
Kiełki PszenicyKiełki Pszenicy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Mokre składniki wylać na sucho i wymieszać aż do równomiernego wymieszania.
4
Rozprowadzić na nasmarowanej patelni do pieczenia 9x13 lub 11x7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku, mieszając co 20 minut, lub do tostów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed przechowywaniem w hermetycznym pojemniku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia12
Magazyn