Grano z pieczarkami i zieleniną

Grano z pieczarkami i zieleniną
Grano z pieczarkami i zieleniną może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz pieprz, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, jarmuż i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Grano: Lody Do Żucia, Zupa Grano i ciecierzyca z polewą Parmezanowo-ziołową, oraz Rigatoni di grano duro con prosciutto cotto, stracchino e nocciole.

Instrukcje

1
Doprowadzić bulion na wolnym ogniu w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Dodać cebulę; gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać grzyby; gotować 3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Wymieszać grano i białe wino; gotować, aż płyn prawie odparuje (około 2 minut), często mieszając. Wymieszać z bulionem. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodać jarmuż, sól, i czosnek; gotować 6 minut lub aż jarmuż jest przetargu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
JarmużJarmuż
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodać natkę pietruszki i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia30
Magazyn