Grand Marnier Bezowy Tort
Tort bezowy Grand Marnier może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz jeżyny, półsłodką czekoladę, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grand Marnier Bezowy Tort, Czekoladowo-Waniliowy Tort Grand Marnier, oraz Mrożony tort Grand Marnier z skórką z ciemnej czekolady i przyprawioną żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować bezy, przykryj blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 3 (8-calowe) koła na papierze. Odwróć Papier i zabezpiecz taśmą maskującą.
Umieść pierwsze 4 składniki w dużej misce i ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Masę jajeczną podzielić na 3 narysowane koła na blasze do pieczenia.
Rozprowadzić mieszaninę na kółkach za pomocą tylnej części łyżki.
Piec w 200 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku co najmniej 1 godzinę. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Aby przygotować nadzienie, połącz ubitą polewę, Likier i 1 1/2 łyżeczki skórki.
Na półmisku wyłożyć 1 bezę; na wierzch wyłożyć 1 szklankę ubitej masy polewowej i 2 łyżeczki czekolady. Powtórz warstwy dwa razy z pozostałymi bezami, ubitą mieszanką polewową i czekoladą.
Połącz jagody; ułóż na torcie.
W razie potrzeby udekoruj pasami mięty i skórki.