Tort bezowy Grand Marnier może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz jeżyny, półsłodką czekoladę, maliny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grand Marnier Bezowy Tort, Czekoladowo-Waniliowy Tort Grand Marnier, oraz Mrożony tort Grand Marnier z skórką z ciemnej czekolady i przyprawioną żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Aby przygotować bezy, przykryj blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Narysuj 3 (8-calowe) koła na papierze. Odwróć Papier i zabezpiecz taśmą maskującą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Umieść pierwsze 4 składniki w dużej misce i ubijaj mikserem z dużą prędkością, aż się spieni. Stopniowo dodawać cukier, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Masę jajeczną podzielić na 3 narysowane koła na blasze do pieczenia.
Rozprowadzić mieszaninę na kółkach za pomocą tylnej części łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Piec w 200 przez 2 godziny lub do wyschnięcia. Wyłączyć piekarnik; schłodzić bezy w zamkniętym piekarniku co najmniej 1 godzinę. Ostrożnie usuń bezy z papieru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Aby przygotować nadzienie, połącz ubitą polewę, Likier i 1 1/2 łyżeczki skórki.
Na półmisku wyłożyć 1 bezę; na wierzch wyłożyć 1 szklankę ubitej masy polewowej i 2 łyżeczki czekolady. Powtórz warstwy dwa razy z pozostałymi bezami, ubitą mieszanką polewową i czekoladą.