Granat glazurowany Indyk z dzikim ryżem i kasztanowym farszem

Granat glazurowany Indyk z dzikim ryżem i kasztanowym farszem jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 152g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 1362 kalorii. Na 6,38 zł / porcja, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, oliwę z oliwek, sok z granatów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kasztany, można śledzić to danie główne z Tort czekoladowo-karmelowy ze złocistymi Kasztanami jako deser. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Granat-Glazurowany Indyk Z Farszem Z Dzikiego Ryżu, Granat-glazurowane kury polne z dzikim ryżem-kasztan St, oraz Klon-glazurowany Indyk z farszem z dzikiego ryżu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Indyka doprawiamy oliwą z oliwek, solą i pieprzem.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut.
W naczyniu do pieczenia wymieszać ryż, kasztany, cebulę i zioła. Wierzch z pokruszonym kozim serem. Przykryć folią i odstawić. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Umieścić indyka na grillu i grillować z każdej strony na dużym ogniu, aż ładnie rumiane, o 4 do 5 minut z każdej strony. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przenieś kawałki indyka do wyższego stojaka w grillu. Zamknij pokrywę grilla i niech gotować powoli, obracając od czasu do czasu, przez 30 do 40 protokół. Następnie rozpocznij szczotkowanie soku z granatów na indyku i kontynuuj, aż indyk zostanie ugotowany; termometr instant-read włożony w najgrubszą część uda, z dala od kości powinien zarejestrować 175 stopni F.
Wyjąć indyka z grilla, przełożyć na deskę do krojenia i odstawić, luźno przykryte folią, na 15 minut przed wyrzeźbieniem.
Umieść farsz w piekarniku i pozostaw do ogrzania przez 10 minut.
Farsz podawać z indykiem. Dodać pozostały sok z granatów na wolnym ogniu i skropić indyka.