Gołąbki Z Kapusty
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, skondensowaną zupę pomidorową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Gołąbki Z Kapusty, oraz Gołąbki Z Kapusty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kapustę gotować we wrzącej wodzie, aż liście odpadną z głowy. Zarezerwować 14-16 dużych liści na bułki i odstawić pozostałą kapustę.
W misce, połączyć ryż, wołowina, cebula, sos Worcestershire, sól, pieprz i 1/4 Puchar zupy. Umieść 2 do 3 łyżek mieszanki mięsa na każdym liściu kapusty. Złóż boki, a następnie zwiń liście, aby całkowicie zamknąć mięso.
Piec holenderski wyłożyć resztkami liści kapusty.
Pozostałą zupę połączyć z wodą; zalać kapustą. Roladki z kapusty układamy na wierzchu sosu. Kryć się. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na małym ogniu przez 1 do 1-1 / 2 godzin lub do miękkości rolek.
Usunąć bułki i kapustę. W razie potrzeby sos może być zagęszczony przez gotowanie na dużym ogniu. Łyżka sosu na bułki i kapusty i podawać natychmiast.