Gołąbki Floosh

Gołąbki Floosh
Gołąbki Floosh mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 231 kalorii, 22g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, sos żurawinowy w galaretce, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Gołąbki, oraz Kapusta Nadziewana Cała dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć rdzeniową główkę kapusty do bardzo dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia na piecu. Po ugotowaniu przykryj i gotuj przez 5 do 7 minut, obracając kapustę od czasu do czasu szczypcami lub dużą żaroodporną łyżką, aż liście zmiękną, poluzują i zaczną spadać z głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wyjmij garnek z ognia. Ostrożnie wyjmij główkę kapusty i liście z garnka, osusz ją i pozostaw do ostygnięcia. W międzyczasie przygotuj sos i nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Połącz cebulę, czosnek, Indyk, ketchup, pasta pomidorowa i cukier w dużej misce. Ugniataj rękami, aż mieszanina zostanie równomiernie połączona. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
1
Połączyć sos żurawinowy, dżem lub konfitury, sos marinara, i sól w dużej szklanej miarki, i mieszać trzepaczką lub widelcem, aż będzie gładka. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
DżemDżem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Gdy kapusta będzie wystarczająco ostygła, delikatnie usuń 14 dużych liści. (Resztę przechowywać w lodówce do innego użytku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
3
Przygotuj (pusty) bardzo duży garnek używany do zagotowania kapusty, opryskując ją lekko nieprzywierającym sprayem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Ułóż jeden liść kapusty na suchej powierzchni i łyżkę 2 czubatych łyżek nadzienia do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
5
Rozłóż lekko nadzienie i zawiń kapustę wokół nadzienia jak burrito, najpierw składając boki, a następnie zwijając ją od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Umieść go seam-side w dół do garnka. Powtórz z pozostałymi 13 liśćmi i pozostałym nadzieniem, delikatnie układając rolki w garnku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Zalać sosem bułki z kapustą, pokrywając jak najwięcej odsłoniętej kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8
Przykryj garnek i ustaw temperaturę pieca na niskie ciepło. Gotować przez około 1 godzinę, aż nadzienie się ugotuje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Delikatnie wyjąć gołąbki i podawać polane sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Udekoruj szalotki, jeśli chcesz!
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia22
Magazyn