Gołąbki

Gołąbki
Gołąbki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kapustę, wodę, sok pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest solidne. Spróbuj Gołąbki / Gołąbki / Gołąbki, Gołąbki, oraz Gołąbki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włóż główkę kapusty do dużego garnka na dużym ogniu i dodaj wodę do przykrycia. Gotować kapustę przez 15 minut, lub aż będzie giętka i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
3
Usunąć twardą żyłę zewnętrzną z liści.
4
W oddzielnej dużej misce, połączyć wołowinę, ryż, czosnek w proszku i jajko, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
WołowinaWołowina
RyżRyż
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Umieść niewielką ilość, mniej więcej wielkości dłoni, w środku liścia kapusty i złóż liść, chowając się po bokach liścia, aby utrzymać mieszankę mięsa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MięsoMięso
6
Ułóż wypełnione liście w dużym garnku, kładąc większe liście na dnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Dodać sok pomidorowy, ocet i cukier i tyle wody, aby pokryć. Dusić na średnim małym ogniu przez około 60 minut. (Uwaga: miej na nie oko, upewniając się, że dno liści nie pali się.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomidorowySok Pomidorowy
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn