Gotuj książkę: głównie Nie Sałatka ziemniaczana

Gotuj książkę: głównie Nie Sałatka ziemniaczana
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Gotować książkę: głównie Nie Sałatka ziemniaczana może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 344 kalorie, 9g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka musztardy zbożowej, octu winnego, szczypiorku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: pralinki ze słodkich ziemniaków, Ugotuj książkę: Purée z bazylii ziemniaczanej, oraz Ugotuj książkę: Wafle ze słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek wody do wrzenia toczenia. Sól obficie, dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, ale nie rozpada się, o 10 protokół. Trzydzieści sekund przed ziemniaki są gotowe do gotowania, dodać fasolkę szparagową do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Ziemniaki i fasolę odsączyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
3
W międzyczasie zrobić dressing, ubijając razem musztardę, ocet, 1 łyżkę oliwy z oliwek, cukier i 1/4 łyżeczki soli w misce. Alternatywnie, połączyć składniki w słoiku mason i wstrząsnąć do wymieszania. Smak i dostosować w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Na dużej patelni, podsmażyć koperek w odrobinie oliwy z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
5
Dodać kilka szczypty soli, wymieszać z porem, i smażyć na złoty i lekko chrupiące, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
6
W dużej misce delikatnie wrzuć ziemniaki i fasolkę szparagową, seler, ogórek, tofu, szczypiorek i połowę poru z większością dressingu. Smak i w razie potrzeby dodać posypkę solą. Wyłóż na talerz i zakończ ostatnią kroplą dressingu i pozostałym porem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Podawać schłodzone lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn