Gotowany W Piekarniku Halibut Provençale
Gotowany w piekarniku Halibut prowansalski to pescatarian przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 291 kalorii, 35g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na $7.05 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pasty anchois, pieprz, bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Halibut Brochettes Provençale, Halibut Brochettes Provençale, oraz Pieczony Halibut Provencale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Wlać wino do naczynia i ułożyć steki z halibuta w naczyniu.
W misce połącz pomidora i następne 9 składników (pomidor przez czosnek); dobrze wymieszaj i łyżka na stekach.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Połączyć bułkę tartą, ser, i 1 łyżeczka oleju w misce; dobrze wymieszać.
Posypać mieszaniną pomidorów i dusić, aż okruchy będą złote.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.