Gotowany Lukier Śmietankowy

Gotowany Lukier Śmietankowy
Gotowany krem lukier może być tylko sos, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 240 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pekany, żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Dr. Pepper ciasto z mąką gotowane lukier, Lukier Maślany Waniliowy & Lukier Z Serem Truskawkowym, oraz Wolno gotowane brzoskwinie i śmietana płatki owsiane.

Instrukcje

1
Połączyć pół na pół, cukier i żółtka w średnim rondlu; gotować na średnim ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać masło; dobrze wymieszać. Wymieszać z orzechami pekan i kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn