Gotowany kurczak i warzywa
Gotowany kurczak i warzywa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pieprzu, octu winnego, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kurczak gotowany z warzywami i ziołami, Kurczak gotowany z warzywami z kuskusem, oraz Gotowana Sałatka z kurczaka z posiekanymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub garnku zagotuj pory, ziemniaki, koper włoski, tymianek, bulion, ocet, sól i pieprz. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i gotować delikatnie przez 5 minut.
Dodaj kurczaka, powrót do łagodnego dusić, i gotować przez 7 protokół.
Dodać szwajcarski chard lub jarmuż i gotować, aż warzywa będą miękkie i kurczak jest gotowane przez, o 3 protokół.
Przełożyć kurczaka na deskę do krojenia i grubo pokroić. Podziel kurczaka między poszczególne miski. Łyżka mieszanki ziemniaków i kopru włoskiego na kurczaka i skropić olejem.Wskazówka:kłusownictwo oznacza delikatne gotowanie czegoś, co pozwala tylko sporadycznie wypłynąć na powierzchnię. W przypadku tego dania różnica między kłusownictwem a gotowaniem oznacza raczej miękki niż gumowaty kurczak i delikatne warzywa zamiast papkowatych.