Gotowanie z Glossies: Key Lime Coconut Cake
Gotowanie z Glossies: Key Lime Coconut Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 461 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 65 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz kluczowy sok z limonki, rum, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gotowanie z połysku: wieprzowina balsamiczna z szalotką, Gotowanie z połysku: kremowe brokuły z parmezanem, oraz Gotowanie z Glossies: cukinia kwiat Frittata.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Obficie posmaruj okrągłą patelnię tortową o wymiarach 9 x 2 cale i spód linii z serii pergaminu.
Tosty Kokosowe na małej patelni do pieczenia w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż złoty, 8 do 12 protokół. Super. Pozostaw piekarnik włączony.
Ubij razem masło, cukier granulowany i skórkę mikserem elektrycznym, aż będzie puszysta. Ubić w jajkach 1 na raz. Wymieszać razem mąkę i 1/2 szklanki kokosa (reszta rezerwy do polewy). Wymieszaj mleko i 2 łyżki soku z limonki. Z małą prędkością mieszaj mąkę i mieszanki mleczne w mieszaninę jaj na przemian partiami, zaczynając i kończąc mąką.
Łyżka ciasto na patelnię i gładką górę.
Piec, aż złoty i drewniany kilof włożony do środka wychodzi czysty, 40 do 45 minut. Ostudzić do ogrzania, a następnie wyjąć z patelni i wyrzucić pergamin.