Gotowanie z Glossies: Key Lime Coconut Cake

Gotowanie z Glossies: Key Lime Coconut Cake
Gotowanie z Glossies: Key Lime Coconut Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 461 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 65 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz kluczowy sok z limonki, rum, skórkę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gotowanie z połysku: wieprzowina balsamiczna z szalotką, Gotowanie z połysku: kremowe brokuły z parmezanem, oraz Gotowanie z Glossies: cukinia kwiat Frittata.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku. Obficie posmaruj okrągłą patelnię tortową o wymiarach 9 x 2 cale i spód linii z serii pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Tosty Kokosowe na małej patelni do pieczenia w piekarniku, mieszając raz lub dwa razy, aż złoty, 8 do 12 protokół. Super. Pozostaw piekarnik włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ubij razem masło, cukier granulowany i skórkę mikserem elektrycznym, aż będzie puszysta. Ubić w jajkach 1 na raz. Wymieszać razem mąkę i 1/2 szklanki kokosa (reszta rezerwy do polewy). Wymieszaj mleko i 2 łyżki soku z limonki. Z małą prędkością mieszaj mąkę i mieszanki mleczne w mieszaninę jaj na przemian partiami, zaczynając i kończąc mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Łyżka ciasto na patelnię i gładką górę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Piec, aż złoty i drewniany kilof włożony do środka wychodzi czysty, 40 do 45 minut. Ostudzić do ogrzania, a następnie wyjąć z patelni i wyrzucić pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn