Gotowanie Medalionów wieprzowych Light z sosem wiśniowym z suszonego wina porto

Gotowanie Medalionów wieprzowych Light z sosem wiśniowym z suszonego wina porto
Gotowanie Medalionów wieprzowych Light z sosem wiśniowym z suszonego wina Porto jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 365 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 102 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, polędwicę wieprzową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby korzystać z portu można śledzić to danie główne z Szewc Portowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Medaliony wieprzowe z sosem wiśniowym z suszonego wina porto, Medaliony wieprzowe z sosem Figowo-Porto, oraz Medaliony wołowe z sosem z Porto Wine Pan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki.
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na małym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wieprzowinę pokroić w poprzek na 16 kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
4
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Umieść wieprzowinę na patelni; gotować 4 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Wymieszać mieszaninę wina, skrobanie poluzować rumiane kawałki. Zwiększyć ciepło do wysokiej; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 3 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Zdjąć z ognia. Masło wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Podawać sos na wieprzowinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
9
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn