Gotowanie Light ' s Ancho Chicken Tacos z kolendrą Slaw i krem z awokado

Gotowanie Light ' s Ancho Chicken Tacos z kolendrą Slaw i krem z awokado
Gotowanie światła Ancho Chicken Tacos z kolendrą Slaw i krem z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 492 kalorie, 33g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka mielonego kminku, oleju canolan, awokado i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ancho Chicken Tacos z kolendrą Slaw & Avocado Cream, Ancho Chicken Tacos z kolendrą i kremem z awokado, oraz Pikantne Tacos z kurczakiem i warzywami z kolendrą i kremem Chipotle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać kurczaka równomiernie proszku chile, sól czosnkowa, i kminek. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Chili W ProszkuChili W Proszku
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Cały KurczakCały Kurczak
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać kurczaka na patelnię; gotować 4 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wyjąć kurczaka z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Skórkę, 1 łyżkę soku i kolejne 3 składniki (przez awokado) połączyć w blenderze lub robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
AwokadoAwokado
SokSok
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Połączyć pozostałe 1 łyżka soku, slaw, cebula, kolendra, olej, i sól, podrzucając do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CebulaCebula
SokSok
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Podgrzej tortille zgodnie ze wskazówkami. Podzielić mieszaninę kurczaka równomiernie między tortille. Top każdej tortilli z około 1 łyżka mieszanki awokado i 1/4 szklanki mieszanki slaw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
AwokadoAwokado
Cały KurczakCały Kurczak

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn