Gotowane Warzywa
Gotowane warzywa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ocet winny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wolno Gotowane Zieleniny Garlicky, Wolno Gotowane Collard Greens, oraz Wolno Gotowane Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodać boczek i gotować, aż chrupiące.
Dodać cebulę i czosnek i gotować przez dodatkowe 2 minuty.
Dodać chiles i gotować przez 1 więcej minut.
Dodać zieleninę, doprawić solą i gotować przez 1 godzinę na małym ogniu, aż zielenina będzie miękka.
Dodać ocet i szczyptę cukru i gotować jeszcze 5 minut.
Sprawdź przyprawy i podawać.