Gotowane warzywa to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ocet winny, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wolno Gotowane Zieleniny Garlicky, Wolno Gotowane Collard Greens, oraz Wolno Gotowane Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać boczek i gotować, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3
Dodać cebulę i czosnek i gotować przez dodatkowe 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać chiles i gotować przez 1 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
5
Dodać zieleninę, doprawić solą i gotować przez 1 godzinę na małym ogniu, aż zielenina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
Sól Do Obramowania Szkła
6
Dodać ocet i szczyptę cukru i gotować jeszcze 5 minut.