Gotowane na parze Cockles in Scallion bulion
Jeśli 1,53 zł za porcję spada w budżecie, gotowane na parze Cockles w bulionie Scallion może być super bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka świeżo popękanego pieprzu, cockles, jalapeño i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kurki na parze z czosnkiem, Łyżka: Halibut (i cockles) w rosole ziołowym od Marthy Stewart, oraz Karczochy gotowane na parze z majonezem Kaparowo-cebulowym.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzej olej.
Dodać szalotkę i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż złoty kolor, o 5 protokół.
Dodaj zieleni scallion, jalapeo i wina i doprowadzić do wrzenia.
Posypać popękanym pieprzem i dodać cockles. Przykryć i gotować na dużym ogniu, potrząsając rondel kilka razy, aż wszystkie cockles otworzyły, o 4 protokół.
Umieść plasterek tosta w każdej misce. Pietruszkę wymieszać z kokardkami i przenieść do misek.
Wlać bulion na cockles i podawać od razu.