Gotowane letnie brzoskwinie z sałatką truskawkową Stilton

Gotowane letnie brzoskwinie z sałatką truskawkową Stilton
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj gotowanych letnich brzoskwiń z sałatką Stilton Strawberry. Jedna porcja zawiera 1557 kalorii, 28g białka, oraz 79 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.77 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz miód, beaume de venise, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z truskawkami i Stiltonem, Letnia sałatka z grillowanymi brzoskwiniami, oraz Letnia Sałatka Z Gotowanym Jajkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zacznij od kłusowania brzoskwiń. Doprowadzić Beaume de Venise, cukier i wodę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
2
Dodać brzoskwinie do gorącego płynu. Przykryć garnek papierem do pieczenia i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw brzoskwinie w gorącym płynie, aż ostygnie. Obrać skórki i odstawić na bok. Truskawki pokroić w kostkę i umieścić w misce. Orzechy włoskie tostujemy, kroimy na małe kawałki i dodajemy do truskawek. Stilton pokruszyć i wymieszać z truskawkami. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. ostrożnie umieść arkusz filo na płaskiej powierzchni i lekko posmaruj roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
StiltonStilton
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
5
Umieść kolejny arkusz ciasta na drugim i powtórz proces 5 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Pokrój ciasto w długi trójkąt o szerokości 1 cala, umieść je na silpacie lub wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia i piecz przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika i posypać pokruszonym Szczudłem. Pozostawić do ostygnięcia na stojaku z drutu. Aby służyć, pokroić brzoskwinie na pół i usunąć pestkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
StiltonStilton
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Umieść brzoskwinie na środku 4 talerzy, miarkę sałatki truskawkowej i połóż na brzoskwiniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
Skropić redukcję balsamiczną, dodać kilka kandyzowanych orzechów włoskich wokół talerza, a na wierzchu chipsy Stilton.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Orzechy WłoskieKandyzowane Orzechy Włoskie
ChipsyChipsy
StiltonStilton
10
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F. aby cukierki orzechy włoskie, połączyć miód z orzechami włoskimi, rozłożyć na blasze do pieczenia i piec przez 20 minut. Redukcja balsamiczna: 3 szklanki octu balsamicznego
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Umieścić ocet balsamiczny w małej patelni sosu, doprowadzić do wrzenia, i pozostawić ocet zmniejszyć do 3/4 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Zdjąć z ognia i odstawić.
13
Umieścić ocet balsamiczny w małej patelni sosu, doprowadzić do wrzenia, i pozostawić ocet zmniejszyć do 3/4 filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
14
Zdjąć z ognia i odstawić.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn