Gotowana Kolacja W Nowej Anglii
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Nowa Anglia gotowana kolacja może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis z prostych przepisów wymaga młodych ziemniaków, pieprzu, marchwi i rzepy. Przepis ten zachwycił 842 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gotowana Kolacja W Nowej Anglii, Gotowana Kolacja W Nowej Anglii, oraz Gotowana Kolacja W Nowej Anglii.
Instrukcje
Peklowaną wołowinę wkładamy do garnka, przykrywamy wodą, dodajemy przyprawy, dusimy:
Umieść mostek w 5 lub 6 ćwiartce holenderskiego piekarnika i przykryj centymetrem wody.
Jeśli używasz peklowany mostek wołowy i nie pochodzą już zapakowane w przyprawy, dodać pieprz, goździki, i liść laurowy do garnka.
Jeśli używasz zwykłego mostka, dodaj łyżeczkę soli na każdą kwartę wody.
Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie przykryć, obniżyć ogień, aż jest ledwo gotowanie. Przechowywać na małym wolnym ogniu przez cztery godziny lub do momentu, gdy mięso będzie miękkie (widelec przechodzi łatwo).
Usuń mięso, dodaj warzywa, Duś na wolnym ogniu:
Wyjąć mięso i odstawić, utrzymując mięso w cieple.
Dodaj warzywa do garnka. Sprawdź bulion do smaku. Jeśli jest zbyt słony, dodaj trochę więcej wody do smaku.
Podnieść temperaturę i doprowadzić zupę do wysokiej gotować. Gotować na wolnym ogniu, aż zrobić, o 15-30 minut dłużej, w zależności od wielkości cięcia warzyw.
Pokroić mięso w poprzek ziarna: pokroić mięso w cienkie plasterki na poprzek ziarna. Może okazać się łatwiejsze do krojenia, jeśli najpierw pokroić pieczeń na pół w tym samym kierunku, jak ziarna mięsa. Następnie pokrój mniejsze długości w poprzek ziarna.
Podawać w miseczkach, po kilka kawałków mięsa w każdej, dodać trochę warzyw i trochę bulionu.
Podawać z chrzanem lub musztardą lub obiema.