Gorący rum maślany
Gorący rum z masłem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dodatków. Jedna porcja zawiera 471 kalorii , 2 g białka i 31 g tłuszczu . Za 56 centów za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 7 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga brązowego cukru, zmielonej gałki muszkatołowej, rumu i lodów waniliowych. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i przyjazną dla FODMAP . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ulepszoną ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Podobne przepisy obejmują frytki z masłem i przyprawione awokado , pieczony pudding bananowy z sosem rumowym i La Fouace Nantaise - tradycyjna brioszka z dodatkiem rumu .
Instrukcje
W dużej misce ubij masło i cukier, aż masa będzie lekka i puszysta. Dodaj lody, cynamon i gałkę muszkatołową. Przykryj i przechowuj w zamrażarce.
Na każdą porcję włóż 1/2 szklanki mieszanki masła do kubka; dodaj wrzącą wodę i mieszaj, aż się rozpuści. Wymieszaj z rumem.