Gorący Poncz Żurawinowo-Imbirowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj gorącego ponczu żurawinowo-imbirowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soku żurawinowego, cukru, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cranberry Ginger Ale Punch, Fizzy Ginger-Cranberry Punch, oraz Sparkling Cranberry Ginger Punch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok żurawinowy i imbir w 2-do 3-quart patelni na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia i gotować zaparzać smak, o 20 protokół.
Wymieszać z sokiem z limonki i 1/3 szklanki cukru; mieszać aż cukier się rozpuści. Smak i dodać do 1/4 szklanki więcej cukru w razie potrzeby.
Wlać przez drobny sitko do termosu lub żaroodpornego dzbana (wyrzucić ciała stałe).