Gorące kanapki Polenta z Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
Hot Polenta kanapki z Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz kapary, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie super. Spróbuj Insalata di Puntarelle, Sałatka Puntarelle alla Romana, oraz Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Posmaruj dużą blachę ciastek oliwą z oliwek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
W średnim rondlu podgrzej wodę do wrzenia i dodaj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Ubijając energicznie, wlać polentę, powoli, cienkim strumieniem i gotować, aż będzie dość gęsta, około 1 minuty, przełączając się na drewnianą łyżkę, aby wymieszać, gdy polenta zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Wlać polenta na arkuszu cookie i rozprowadzić na płasko, aż obejmie arkusz, o grubości około 1/8 cala do 1/4 cala. Pozostawić do ostygnięcia 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Opłucz anchois i usuń głowy, płetwy i kości. W małym rondlu, rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu z czosnkiem i gotować, aż tylko jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
6
Dodać anchois i kapary i mieszać, aż podzielone na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
7
Zdjąć z ognia i odstawić.
8
Wlać 3 cale oleju do patelni o wysokości 6 cali i podgrzać do 360 stopni F. podczas gdy olej się nagrzewa, pokrój polentę na 2-calowe rundy, używając szklanki grappy lub foremki do ciastek, uzyskując około 40 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Grappa
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I Niebieskim
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Umieść 1/4 łyżeczki mieszanki sardeli na 1 dysku polenta i zrób kanapkę, przykrywając ją drugim dyskiem polenta. Każdą kanapkę posmarować mąką, następnie jajkiem i smażyć na złoty kolor, około 3 minut. Kontynuuj, aż wszystkie kanapki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Cukierki Ratujące życie
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
10
W średniej misce, połączyć puntarelle, pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z cytryny i pozostałą mieszaninę sardeli. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz