Gorące kanapki Polenta z Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle

Gorące kanapki Polenta z Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
Hot Polenta kanapki z Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz kapary, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie super. Spróbuj Insalata di Puntarelle, Sałatka Puntarelle alla Romana, oraz Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj dużą blachę ciastek oliwą z oliwek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
W średnim rondlu podgrzej wodę do wrzenia i dodaj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Ubijając energicznie, wlać polentę, powoli, cienkim strumieniem i gotować, aż będzie dość gęsta, około 1 minuty, przełączając się na drewnianą łyżkę, aby wymieszać, gdy polenta zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać polenta na arkuszu cookie i rozprowadzić na płasko, aż obejmie arkusz, o grubości około 1/8 cala do 1/4 cala. Pozostawić do ostygnięcia 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Opłucz anchois i usuń głowy, płetwy i kości. W małym rondlu, rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu z czosnkiem i gotować, aż tylko jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać anchois i kapary i mieszać, aż podzielone na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
7
Zdjąć z ognia i odstawić.
8
Wlać 3 cale oleju do patelni o wysokości 6 cali i podgrzać do 360 stopni F. podczas gdy olej się nagrzewa, pokrój polentę na 2-calowe rundy, używając szklanki grappy lub foremki do ciastek, uzyskując około 40 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
GrappaGrappa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Umieść 1/4 łyżeczki mieszanki sardeli na 1 dysku polenta i zrób kanapkę, przykrywając ją drugim dyskiem polenta. Każdą kanapkę posmarować mąką, następnie jajkiem i smażyć na złoty kolor, około 3 minut. Kontynuuj, aż wszystkie kanapki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
10
W średniej misce, połączyć puntarelle, pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z cytryny i pozostałą mieszaninę sardeli. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Podawać z małymi kanapkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn