Gorące kanapki Polenta z Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle

Gorące kanapki Polenta z Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
Hot Polenta kanapki z Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz kapary, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie super. Spróbuj Insalata di Puntarelle, Sałatka Puntarelle alla Romana, oraz Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posmaruj dużą blachę ciastek oliwą z oliwek i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
2
W średnim rondlu podgrzej wodę do wrzenia i dodaj sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Ubijając energicznie, wlać polentę, powoli, cienkim strumieniem i gotować, aż będzie dość gęsta, około 1 minuty, przełączając się na drewnianą łyżkę, aby wymieszać, gdy polenta zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Wlać polenta na arkuszu cookie i rozprowadzić na płasko, aż obejmie arkusz, o grubości około 1/8 cala do 1/4 cala. Pozostawić do ostygnięcia 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Opłucz anchois i usuń głowy, płetwy i kości. W małym rondlu, rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu z czosnkiem i gotować, aż tylko jasnobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać anchois i kapary i mieszać, aż podzielone na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
7
Zdjąć z ognia i odstawić.
8
Wlać 3 cale oleju do patelni o wysokości 6 cali i podgrzać do 360 stopni F. podczas gdy olej się nagrzewa, pokrój polentę na 2-calowe rundy, używając szklanki grappy lub foremki do ciastek, uzyskując około 40 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa48 Cukierków Skittles W Rozmiarze Kęsa
GrappaGrappa
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I NiebieskimBarwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Różowym, Zielonym I Niebieskim
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Umieść 1/4 łyżeczki mieszanki sardeli na 1 dysku polenta i zrób kanapkę, przykrywając ją drugim dyskiem polenta. Każdą kanapkę posmarować mąką, następnie jajkiem i smażyć na złoty kolor, około 3 minut. Kontynuuj, aż wszystkie kanapki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
10
W średniej misce, połączyć puntarelle, pozostałe 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z cytryny i pozostałą mieszaninę sardeli. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Podawać z małymi kanapkami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn