Hot and Spicy Fajitas is a bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 56g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1035 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 7,12 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, sok z limonki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantne warzywne fajitas, Pikantny Kurczak Fajitas, oraz Pieczone Pikantne Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj warzywa, doprawić solą, pieprz, i sos sojowy, do smaku, i saute do miękkości, ale jeszcze chrupiące, o 8 protokół.
Rozgrzej grill na średnim ogniu. Grill kurczaka, stek, krewetki i kiełbasa; najlepiej jest wybrać inny obszar grilla dla każdego, ponieważ wszystkie mają bardzo różne czasy gotowania. Jak każdy jest gotowane przez, zdjąć z grilla, pokroić w paski,i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Rozgrzać tę samą dużą patelnię, aż bardzo gorąco i powrót warzywa na patelnię.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.