Gorące i dymne cheeseburgery z boczkiem i marynowanym pieprzem wiśniowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gorące i zadymione cheeseburgery z bekonem i marynowanym pieprzem wiśniowym. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1213 kalorii, 51g białka, oraz 84g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 126 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, cebulę, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cheeseburgery Smoky Sweet Cherry Pepper, Nowojorska Pizza z boczkiem-Cherry Pepper Relish i Coppa, oraz Marynowany Pieprz Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż połowę boczku na obramowanej blasze do pieczenia i gotuj w piekarniku, aż będzie chrupiący i dobrze rumiany, o 15 minutach.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W międzyczasie umieść paprykę wiśniową w misce roboczej robota kuchennego. Pulsuj do drobno posiekanego, 8 do 10 krótkich impulsów.
Pozostałą połowę boczku pokroić na 1/2 cala.
Podgrzać boczek w 12-calowej patelni nieprzywierającej lub żeliwnej na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż chrupiące, o 8 protokół.
Dodać cukier i posiekaną paprykę wiśniową oraz ich soki. Gotować, aż soki są w większości odparowane i mieszanka pieprz-boczek ma masywny, smakowity konsystencji, o 8 protokół.
Przełożyć do miski i odstawić.
Po przygotowaniu do podania, przyprawić Burger paszteciki obficie solą i pieprzem i gotować hamburgery do pożądanej doneness na gorącym grillu lub na patelni na płycie kuchennej, 125 ° F dla średnio rzadkich lub 135 ° F dla średnich, polewa z serem na ostatnią chwilę gotowania.
Niech Burger paszteciki odpocząć przez 5 minut od ciepła. Podczas gdy hamburgery odpoczywają, przyprawić cebulę solą i pieprzem i gotować na gorącym grillu lub na lekko naoliwionej patelni do miękkości i dobrze rumiane po obu stronach.
Ułożyć rozdrobnioną sałatę na dolnych bułkach, a na wierzchu polać pasztecikami burger. Wierzch z boczkiem-papryką wiśniową, gotowanymi plastrami cebuli i boczkiem. Zamknij hamburgery i podawać natychmiast.