Gorąca Rolada z homara z masłem cytrynowo-estragonowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj gorącą bułkę z homarem z masłem cytrynowo-estragonowym. Jedna porcja zawiera 582 kalorie, 19g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka bułek hot dog, sok z cytryny, estragon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Rolada Z Homara Cytrynowo-Estragonowego, Hot Lobster Roll w stylu Connecticut z masłem cytrynowym Cilantro, oraz Estragon Homar Roll dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Par-gotować homary: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać homary i gotować około 7 protokół; będą one o trzy czwarte zrobić.
Dobrze spuścić i ostudzić.
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Posmaruj ściętą stronę homarów olejem i posyp solą i pieprzem. Grillować, przyciąć do dołu, aż lekko zwęglone. Odwróć i kontynuuj grillowanie, aż lekko zwęglone i ogrzane.
Wyjąć homary z grilla i lekko ostudzić.
Posmaruj wnętrzności bułek hot dog odrobiną oleju i posyp solą i pieprzem. Grilluj do samego Tasty.
Usuń mięso z ogona i pazura z homarów. Można je pokroić, ale wystarczy dać około 2 bardzo duże kawałki na bułkę. Wrzuć je do klarowanego masła cytrynowo-Estragonowego i daj im dobre moczenie. Łyżka homara do opiekanych bułek i podawać natychmiast.
Masło rozpuścić powoli w średnim rondlu na małym ogniu.
Niech usiąść na chwilę, aby oddzielić. Zdejmij pianę, która wznosi się na górę i delikatnie wlej do miski, pozostawiając po sobie ciała stałe mleka, które osiadły na dnie patelni.
Masło klarowane umieścić w dużej patelni saute na małym ogniu.
Dodać skórkę z cytryny, sok z cytryny i estragon, i doprawić solą, pieprzem i cayenne w razie potrzeby.
Polecane wino: Chablis, Chardonnay
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 160 dolarów za butelkę.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7" klimatów " można nazwać Grand Cru w Chablis: Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur i Vaudésir. Wszystkie te winnice znajdują się po prawej stronie rzeki Le Serein, na wzgórzu. Sytuacja ta nadaje winu mocnego i pełnego charakteru.Bardzo blady słomkowy kolor, z wybuchowym nosem żywych aromatów kwiatowych i chrupiących świeżych owoców, które zapewniają ostateczny wyraz chłodnego terroir. Podniebienie wykazuje duże napięcie i energię.