Gorąca Nowa Meksykańska Salsa
The recipe Hot New Mexican Salsan is ready w około 1 godzinę i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.53 za porcję. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz pomidory, ocet jabłkowy, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Basic Salsa Verde (Salsa Meksykańska), Salsa Meksykańska, oraz Salsa Meksykańska.
Instrukcje
W dużej misce, wrzucić wszystkie warzywa razem i odstawić w temperaturze pokojowej. Nie przechowywać w lodówce.
Gdy gotowy do podania, na dużej patelni, renderować boczek, aż chrupiące.
Dodaj proszek chile i wymieszać.
Dodać ocet i doprowadzić do duszenia.
Wlać sos na warzywa i wrzucić.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Williams Selyem Westside Road sąsiadów Pinot Noir z 4.7 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 140 dolarów za butelkę.
![Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Sąsiedzi Pinot Noir
Petarda wina, 2015 Westside Road sąsiedzi jest wybuchowy zarówno w nosie, jak i na podniebieniu. Aromaty czarnej maliny i czarnej wiśni uzupełnione są nutami cedru, ziela angielskiego, wanilii i czarnej herbaty. Intrygująca nuta nasion selera dodatkowo kompleksuje wybitny nos. Młody i zuchwały, tekstura jest znakomita z kręgosłupem orzeźwiającej kwasowości i gliniastej ziemistości, która przekazuje smaki jasnej wiśni i maliny Bing. Wino kończy się wyrafinowanymi taninami przypominającymi herbatę oraz zmiażdżoną skałą i mineralnym wykończeniem. Wino, którego nie można przegapić!