Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka ziemniaków, octu winnego, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do przetargu.
Odcedzić; lekko ostudzić.
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; połówki pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Ziemniaki umieścić w dużej misce; posypać 2 łyżki octu.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i kielbasa na patelnię; gotować 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj 1 / 4Cup ocet, bulion i boczek. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę. Wymieszać z kminkiem, solą i pieprzem.
Wlać mieszaninę octu na plastry ziemniaków; wrzucić delikatnie.
Posypać natką pietruszki.