Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka ziemniaków, octu winnego, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować 10 minut lub do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić; lekko ostudzić.
3
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż; połówki pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
4
Ziemniaki umieścić w dużej misce; posypać 2 łyżki octu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Ocet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj cebulę i kielbasa na patelnię; gotować 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kielbasa
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj 1 / 4Cup ocet, bulion i boczek. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę. Wymieszać z kminkiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Ocet
Pieprz
Boczek
Bulion
Sól
8
Wlać mieszaninę octu na plastry ziemniaków; wrzucić delikatnie.