Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gorącej i kwaśnej zupy kokosowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 137 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.19 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz groszek śnieżny, trawę cytrynową, grzyby słomkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać tajski sos rybny można śledzić to danie główne z Ciasto truskawkowe z sosem anyżowym jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Hot Pink Coconut Slaw, oraz Hot & sour Coconut soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść imbir, kolendrę, czosnek, bulion i trawę cytrynową w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Przecedzić mieszaninę przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Powrót napełniony bulion do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir G
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek