Gorąca czekolada kokosowa

Przepis na gorącą czekoladę kokosową można przygotować w około 20 minut . Za 1,63 dolara za porcję przepis ten pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 28 g tłuszczu i łącznie 518 kalorii . 21 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się dobrze jako napój. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, brązowy cukier, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 53% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Bardzo kokosowe ciasto z bardzo kokosowym kremem maślanym , Bez pieczenia tostowane ciasto czekoladowe kokosowe z ciasteczkami czekoladowymi makaronikami i Babeczki z gorącą czekoladą miętową .
Instrukcje
W dużym rondlu dodaj mleko i 3 uncje ciemnej i białej czekolady. Włącz średni ogień i mieszaj cały czas. Gdy czekolada zacznie się topić, dodaj pozostałą czekoladę i cukry i mieszaj cały czas trzepaczką, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Wlej gorącą czekoladę do filiżanki i udekoruj piankami. Upiecz palnikiem. Udekoruj bitą śmietaną i prażonym kokosem.