Gorąca Brązowa Zupa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gorącej brązowej zupy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 23G białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jeśli masz pietruszkę, masło, bagietkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa gorąco-kwaśna, Najlepszy Gorący Sos Krówkowy, oraz Gorący Sos Krówkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. rozpuść masło w garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę, seler i czosnek i gotować, mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół. Wymieszać mąkę i gotować, mieszając, 1 minutę.
Dodać bulion i śmietanę; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio niskiego, a następnie wymieszaj amerykański ser i 1 szklankę cheddaru, aż się stopi.
Dodać szynkę i indyka i ciepła przez, 3 do 4 protokół.
Rozłóż plasterki bagietki na blasze do pieczenia i posmaruj roztopionym masłem.
Przenieść do piekarnika i tosty na złoty, o 10 protokół. Tymczasem, gotować boczek w patelni nonstick na średnim ogniu, obracając, aż ostry, o 10 protokół; odcedzić na ręcznikach papierowych, a następnie kruszyć.
W misce wrzucić pomidory, natkę pietruszki oraz sól i pieprz do smaku. Kadzi zupę do miski i top z tosty bagietki, pozostałe 1/2 Puchar cheddar, mieszanka pomidor-pietruszka i boczek.