Gorgonzola Linguine z prażonymi orzechami włoskimi
Gorgonzola Linguine z prażonymi orzechami włoskimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 433 kalorie, 17g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje 95 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, orzechy włoskie, złotą mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi, Serowy makaron z cukinią Gorgonzola z prażonymi orzechami włoskimi i pieczonymi gruszkami Anjou, oraz Makaron Gorgonzola z orzechami włoskimi.
Instrukcje
Gotować i osuszyć linguine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie roztopić masło w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu. Czosnek gotować na maśle, mieszając od czasu do czasu, aż czosnek będzie złoty kolor. Wymieszać z mąką, aż będzie gładka i bąbelkowa. Wymieszać z mlekiem, winem i solą. Gotować, stale mieszając, aż mieszanina zacznie gęstnieć.
Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Ser wymieszać w sosie; gotować, często mieszając, aż ser się rozpuści. Wrzucić linguine i sos w dużej misce.
Posypać orzechami włoskimi.