Gorące lody jabłkowe wymagają około 35 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 375 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Za 86 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 12. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś sok pomarańczowy, mielony cynamon, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Hot Fudge Sundaes, Hot Fudge Sundaes, oraz Hot Fudge Sundaes.
Instrukcje
1
W rondelku na średnim ogniu zagotuj cukier, soki i cynamon. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Dodaj jabłka i wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do miękkości jabłek.
Kremowa Sherry, Sherry i Port to świetny wybór na lody. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "