Gorąca pasta z wołowiny pekan

Gorąca pasta z wołowiny pekan
Przygotowanie gorącej pasty z wołowiny z pekanami zajmuje około 35 minut . Ten przepis jest przeznaczony dla 16 osób i kosztuje 69 centów za porcję. Ta przyprawa zawiera 244 kalorie , 6 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką pekan, paprykę, mleko i kilka innych składników, możesz ją przygotować. 14 osób wypróbowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest on promowany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 38% , co nie jest zbyt imponujące. Podobne przepisy to: pasta czekoladowo-orzechowa, kanapka z ogórkiem i rzodkiewką z pastą z sera koziego z cytryną i ziołami oraz pasta z kurczaka w curry .

Instrukcje

1
Na małej patelni podsmaż orzechy pekan na maśle, aż się zrumienią; odstaw. W małej misce ubij serek śmietankowy z mlekiem na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodaj śmietanę, czosnek granulowany i pieprz; dobrze wymieszaj. Dodaj wołowinę, cebulę i zieloną paprykę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Nałożyć do natłuszczonej płytkiej formy do pieczenia o pojemności 3 szklanek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Posyp prażonymi orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 15–20 minut lub do momentu, aż danie będzie dobrze podgrzane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Podawać z krakersami lub chipsami pita.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy PitaChipsy Pita
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn