Golonki Wołowe Duszone W Czerwonym Winie

Golonki Wołowe Duszone W Czerwonym Winie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać czerwone wino-duszone golonki wołowe spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 106 kalorii. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 35. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz olej roślinny, marchew, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Czerwone Wino Duszone Golonki Wołowe, Czerwone Wino Duszone Środkowe Szynki Wołowe, oraz Golonki Cielęce Duszone W Winie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej patelni do pieczenia lub 2-galonowej plastikowej torebce, połącz wino, porto, czosnek, seler, marchew, cebulę, tymianek i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
PortPort
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodać trzonki wołowe i włączyć do Płaszcz z marynaty. Przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Zdjąć z marynaty trzonki i osuszyć. Odcedź marynatę do miski, zachowując warzywa i płyn do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W każdej z 2 dużych patelni podgrzać 1 łyżkę oleju, aż się połysk. Przyprawić trzciny solą i pieprzem i dodać 4 do każdej patelni. Gotować na dużym ogniu, aż rumiane, 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przenieś trzonki na dużą patelnię do pieczenia i ułóż w jednej warstwie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Dodaj pozostałe 2 łyżki oleju do patelni. Podzielić warzywa między Patelnie i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zacznie brązowieć, o 4 protokół. Wymieszać 1 łyżkę pasty pomidorowej do każdej patelni i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj 3 filiżanki bulionu do każdej patelni i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki na dole.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Warzywa, bulion i marynatę wyłożyć na trzonki i przykryć patelnię folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
10
Dusić trzonki przez 2 i pół godziny, aż będą miękkie. Odkryć i dusić przez 30 minut dłużej, aż trzonki są szkliwione na górze. Za pomocą szpatułki przenieś trzonki na dużą blachę do pieczenia; przykryj folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
11
Odcedzić płyn do duszenia przez grube sito ustawione na dużym rondlu, przepychając warzywa na tyle, na ile to możliwe. Odtłuścić tłuszcz z sosu i gotować sos na dużym ogniu, aż zredukowane do 4 filiżanki, o 35 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
12
Powrót trzonki do patelni i wlać sos na i wokół nich. Przykryć folią i dusić na umiarkowanym ogniu przez kilka minut, aby podgrzać trzonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
13
Przełóż trzonki na talerze, łyżkę sosu na wierzchu, udekoruj natką pietruszki i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia42
Magazyn