Golonki Wieprzowe Duszone

Golonki Wieprzowe Duszone
Duszone golonki wieprzowe to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, proszek chile, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Golonki Wieprzowe Duszone, Golonki Wieprzowe Duszone W Piwie, oraz Chrupiące Duszone Golonki Wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej, wytrzymałej plastikowej torebce, mąkę i proszek połączyć z 1 łyżką soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodać trzonki wieprzowe, po kolei, i wstrząsnąć, aby dokładnie płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
3
Na dużej patelni, ciepła 2 łyżki oliwy z oliwek, aż mieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać 3 golonki wieprzowe i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
5
Przełóż rumiane trzonki do głębokiej, ciężkiej zapiekanki. Wytrzyj patelnię i brąz pozostałe 3 golonki wieprzowe w pozostałych 2 łyżkach oliwy z oliwek; obniżyć ogień, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać golonki wieprzowe do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
7
Dodaj cebulę, marchew, seler i czosnek na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Dodać wino i doprowadzić do wrzenia. Dusić, aż lekko zmniejszona, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Wlać wino i warzywa na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodać bulion, rozmaryn, liście laurowe i tymianek, doprawić solą i pieprzem i doprowadzić do wrzenia. Włóż golonki wieprzowe do płynu, aby były w większości zanurzone. Przykryć i gotować na umiarkowanie małym ogniu przez 2 1/2 godziny, lub aż mięso będzie bardzo miękkie. Przekręć golonki wieprzowe co 30 minut, aby utrzymać je zanurzone w cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
11
Duszone trzonki przełożyć na duży, głęboki talerz, przykryć i ogrzać.
12
Odcedzić ciecz, mocno naciskając na ciała stałe; wyrzucić ciała stałe. Powrót płyn do zapiekanki i gotować, aż zmniejszy się do 4 filiżanek, o 20 protokół. Odcedzić tłuszcz, polać duszone golonki sosem wieprzowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS WieprzowySOS Wieprzowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn