Golompke (zapiekanka z wołowiny i kapusty)
Golompke (zapiekanka z wołowiny i kapusty) może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 13g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za $1.1 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 34 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś mieszankę coleslaw, cebulę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Gołąbki) - Bezmleczna, Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Gołąbki) - Bezmleczna, oraz Zapiekanka Z Kapusty Wołowej (Leniwe Gołąbki) - Bezmleczna.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzej dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj mieloną wołowinę i cebulę. Gotuj i mieszaj, aż wołowina będzie krucha, równomiernie zarumieniona i nie będzie już różowa.
Odcedź i wyrzuć nadmiar tłuszczu.
Ułóż mieszankę coleslaw, ryż i mieloną wołowinę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Połącz zupę i wodę w średniej misce.
Wlej zupę na wierzch mielonej wołowiny. Przykryj folią.
Piecz przez 1 godzinę i 15 minut lub do miękkości ryżu.