Gofry z czekoladą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 8 i kosztuje 1,38 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka chipsów toffi, półsłodkie chipsy czekoladowe, okrągłe gofry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Podwójnie zanurzone smażone gofry z kurczaka i maślanki Begian, Chocolate Dipped Chocolate Chip Cookie Dough Balls, oraz Babeczki Czekoladowe Mini Chocolate Chip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W kuchence mikrofalowej roztopić wióry i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Prażonych Płatków Kokosowych
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Każdy gofr pokroić na 4 kliny. Zanurz punkt każdego z nich w czekoladzie, pokrywając około 1/2 cala. z jednej strony; pozwól, aby nadmiar kapał.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
3
Ułożyć na woskowanej blasze wyłożonej papierem i udekorować posypką. Przechowywać w lodówce, aż zestaw.