Gofry Dyniowe
Gofry dyniowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten przepis służy 5. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Gofry Dyniowe, Gofry Dyniowe, oraz Gofry Dyniowe.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Połączyć jajko, brązowy cukier, olej, dynia, i maślanka w misce; wymieszać trzepaczką do wymieszania.
Dodaj mieszaninę dyni do mieszaniny mąki i mieszaj, aż dobrze się połączą.
Zalać gofrownicę sprayem do gotowania; rozgrzać. Łyżka około 1/4 szklanki ciasta na gofr na gorącej gofrownicy, rozkładając ciasto na krawędzie. Gotować 5 do 7 minut lub do zatrzymania gotowania na parze; powtórzyć z pozostałym cieście.